KIRJAT

Teholaihtuminen

Varpu Tavi
Teholaihtuminen – Hyppynarukuuri ja 100 muuta keinoa
(Gummerus 2013)

95 % laihduttajista epäonnistuu. Kirjassa kerrotaan, mikä meitä läskiinnyttää, ja siinä annetaan työkalut, joita käyttämällä sinäkin pääset onnistujien joukkoon. Tässä kirjassa ei karpata eikä noudateta muitakaan muotidieettejä, vaan tarjotaan perusohjeet jokaiselle laihtujalle ruokavaliosta riippumatta.

Positiiviseen, helppolukuiseen oppaaseen on koottu kaikki, mitä laihduttajan tulee tietää: millä keinoin epäonnistut, millä onnistut. Kirjan ensimmäisessä osassa on 100 erilaista konstia, joiden avulla siirrytään laihtujan elämäntapaan: Erota oikea nälkä ja tunnenälkä. Lue pakkausselosteet. Tee eväät. Syö ravinteikkaasti. Vältä ympäristöhormoneja, makeutusaineita ja aromivahventeita. Rakasta itseäsi, älä kerää suojapanssaria ympärillesi. Tunnista unelmien tuhoajat ja muut energian syöjät. Ole tietoisesti läsnä ja elä tässä ja nyt. Ruoki onnellisuutta.

Kirjan voit ostaa Varpulta tai lainata kirjastoista.

”Pienin askelin ja maalaisjärjellä.
Painonpudotuksen perusasioihin keskittyvä teos sisältää sata erilaista vinkkiä sekä neljän viikon tehostartin hyppynarukuurin muodossa. Tekstin sisäistää vaivattomasti, käsittelytapa on asiantunteva mutta ymmärtävä. Laihtumisen psykologia on vahvasti läsnä eikä huumoriakaan ole unohdettu. Esimerkiksi joulukuuksi on oma strategiansa siitä, miten selvitä sen yli ilman painonnousua. Lisäksi lukijan mukana kulkee läpi kirjan piirroshahmo, sisäinen mättöpiru Ähmätti, joka kommentoi vinkkejä ja yrittää estää laihtumista.”

KG-lehti 2/2013