KIRJAT

Rakkauden puukottamat

Kassandra Block
Rakkauden puukottamat

ISBN 9789529993307
(my.book 2007)


Frankfurtissa riehuu sarjamurhaaja, jonka kohteena ovat yksin asuvat lepakkonaiset. Poliisi ei etene tutkimuksissa. Apuun kutsutaan yksityisetsivä Renate Kress. Renate joutuu penkomaan kanssasisartensa yksityiselämää ja tulee pahasti sotketuksi ihmissuhteiden ja punaisten lyhtyjen bisneksen verkkoihin.

Renate Kressin ensimmäinen tapaus.

Voit ostaa kirjan Varpulta tai lainata kirjastosta.

Hengenvaarallista tyttörakkautta Frankfurtin yössä

Blockin dekkari on kiehtova katsaus saksalaiseen alakulttuuriin, johon harvoin tohdimme katsoa. Kirja on yksinkertaisesti pakko lukea loppuun – nopeasti.”

Tiina Tuppurainen, Cosmopolitan

Suomalaissyntyisen Blockin tyyli on suorasanaista, rohkeaa ja välillä roisiakin. Kirja on suunnattu niin tirkistelijöille kuin avomielisillekin lukijoille, sukupuoliseen suuntaukseen katsomatta.”

Anna Leino Vaasan ylioppilaslehdessä.

”Yhteiskunnallinen ja yhteisöllinen ote onkin vahvasti läsnä dekkarissa. Se kuvaa Frankfurtin sateenkaariyhteisöä ja ajaa avoimesti erilaisten seksuaalisten suuntauksien ja ilmaisujen tasa-arvoa ja esiintulon oikeutta. — Henkilökohtaisuus on mukana jo siinäkin, että Kress toimii minäkertojana, joka paljastaa tunteensa ja himonsa. Tästä yhdistelmästä syntyykin mielenkiintoinen sekoitus kovaksikeitettyä dekkaria ja identiteettitarinaa.”

Kaisa Kurikka, Turun Sanomat