KIRJAT

Laihdu!

Varpu Tavi
Laihdu! Helposti, hiilihydraattitietoisesti, hyväntuulisesti
(my.book 2009, 2. p. 2010)

Olen koonnut yksien kansien väliin käytännöllisen oppaan hiilihydraattitietoiseen laihduttamiseen. Oletko kyllästynyt telttavaatteisiin, läskeihin ja alemmuudentuntoihin Oletko kyllästynyt laihdutuskuureihin, itsesi kiusaamiseen ja jatkuviin takaisin lihomisiin? Haaveiletko mielessäsi salaa, miltä näyttäisit hoikempana, hyvännäköisempänä, hyväkuntoisempana – ja kateellisten ihailemana?

Kirja ylipainoisille, syömishäiriöisille, ikuisessa laihdutuskierteessä oleville, vatsalaukun ohitus- tai pantaleikkausta harkitseville, aikuistyypin diabeetikoille, huonoista kolesteroliarvoista kärsiville, epämääräisistä vatsavaivoista ja energian puutteesta kärsiville, juhlakauden jälkeisiä muutamia lisäkiloja pudottaville ja parempaa terveyttä tavoitteleville normaalipainoisille.

Vasta-alkajan opas hiilihydraattitietoisen ruokavalion aloittamiseen, ilman monimutkaisia tieteellisiä selityksiä.

Kirjan voi ostaa Varpulta tai lainata kirjastoista.

”Vähä- tai hyvähiilihydraattista kirjallisuutta on ilmestynyt kiitettävän paljon suomen kielelläkin viime vuosina. Laihdu! -kirja täyttää kuitenkin selvän tarpeen. Ensinnäkin se on käytännöllinen, kansantajuinen opas joka menee suoraan asiaan. Toiseksi, se ei esittele mitään uutta, erityistä, kirjoittajan omalla nimellään tai jollain tuotemerkillä markkinoimaa ”dieettiä”, jota suositellaan kaikkien noudatettavaksi. Helpotus, helpotus! Kolmanneksi Varpu TAvi osaa myös eläytyä laihduttajan sielunelämään ja ravistella uudenlaiseen ajattelutapaan, joka on kaikkien elämäntapamuutosten edellytys. Sopivasti, ei liikaa…”
Low Carb – Alakarppaus elämäntapana, 2008