KIRJAT

Maanantaisoturit

Kukka Laakso ja Varpu Tavi
Maanantaisoturit
(my.book 2011)

Ensi maanantai on nyt!
Oletko ajatellut muuttaa ruokavaliosi terveellisemmäksi ja vähemmän hiilihydraatteja sisältäväksi? Ehkä haluat laihtua, treenata ja olla hyvässä kunnossa?

Oletko tehnyt päätöksen joskus ennenkin? Aloittanut uudestaan maanantaista toiseen?

Se loppuu nyt.
Maanantaisoturit on opas kaikille, jotka aloittavat terveellisen elämän ja haluavat jatkaa tästä ikuisuuteen. Kirja antaa käytännölliset ohjeet ruokavaliomuutokseen ja klassiseen kahvakuulaharjoitteluun, mutta sen lisäksi se antaa paljon muutakin.

Maanantaisoturit kertoo kurittomuudesta ja kurinalaisuudesta. Ehdottomuudesta, armosta, aitoudesta ja valheesta. Bataatista, piimästä, hampurilaisista, meijerivoista ja magnesiumista. Suurista liikkeistä, kahvakuulista, hiekkasäkeistä, tempauksista, työnnöistä, voimasta ja vakiopaheista. Kateudesta, laiskuudesta, itsepetoksesta ja turhamaisuudesta. Tutustu Maanantaisoturin ruokavalioon, smoothie-ohjeisiin ja old school -treenivälineisiin!

Maanantaisoturi voi olla kuka tahansa 10-100-vuotias, joka tietää että koskaan ei ole liian aikaista eikä liian myöhäistä. Maanantaisoturi aloittaa tänäan. Hän valitsee valon, voiman ja terveyden. Huvin ja urheilun vuoksi!

Kirja on loppuumyyty. Voit ostaa kirjan Varpulta, lainata kirjastoista tai ladata näköiskirjana ilmaiseksi Kirja Elisasta.

”Maanantaisoturit on opas niille, jotka aloittavat terveellisen elämän. Tai teille, jotka suunnittelette sitä. Puhumattakaan heistä, jotka ovat sitä joskus yrittäneet. Kukka Laakso ja Varpu Tavi ravistelevat lukijan hereille kirjan alkuosiossa ja paimentavat tätä ehdottomuuden, kurinalaisuuden ja kurittomuuden keskellä.
Maanantaisoturit ei saarnaa eikä julista, mutta se ei myöskään jätä asiaa epäselväksi: muutos on mahdollista. Positiivinen ja kannustava sävy tukee muutosta: älä kituuta, vaan löydä oma elämäntapasi. Kirja pureutuu ruokavalion, kahvakuulaharjoittelun ja voimaharjoittelun lisäksi erityisesti asenteisiin. Näillä pelimerkeillä muutos on mahdollista. Ensi maanantai on nyt!

Kalle Kotiranta, Kunto&Terveys, 2011