KIRJAT

Laihdu herkutellen!

Varpu Tavi ja Kikka Lehtonen
Laihdu! Herkutellen ja pysyvästi
(my.book 2010)

Lue kaikkien aikojen hauskin suomalainen laihtumisopas!

Jokainen meistä kai haluaisi oman elämänsä filmitähdeksi, mutta sellaisen kehontunteen ja itseluottamuksen saavuttaminen tuntuu silkalta utopialta. Mahassa on läskiä, reisissä selluliittiä ja vyötärökin on kadonnut. Laihtua pitäisi. Aika paljonkin, jos rehellisiä ollaan…

Myös Kikka Lehtonen oli vuoden 2009 alussa samassa tilanteessa. Tässä kirjassa seurataan, kuinka Kikan elämäntapamuutos sujui, ja mitä muuta vuoden aikana tapahtui kuin se, että hän pudotti 20 kg painostaan.

Kilojen pudottaminen tilapäisesti onnistuu melkein millä tahansa kitudieetillä. Mutta kymmenien kilojen pysyvä karistaminen on taitolaji. Kun pudotettavia kiloja on paljon, ei kestävään laihtumiseen riitä enää yksi ainoa konsti. Silloin tarvitaan selkeä kokonaisnäkemys, jotta isot linjat elämäntavoissa saadaan kuntoon – sekä nippu pienempiä keinoja, jotka auttavat elämäntapojen korjauksessa.

Tästä kirjasta löydät sekä tarvittavan kokonaisnäkemyksen että kaikki ne apukeinot, joiden avulla sinäkin onnistut.

Voit ostaa kirjan Varpulta, lainata kirjastosta tai ladata näköiskirjan ilmaiseksi Kirja Elisasta.