KIRJAT

Treenaa Fatiman kanssa

Hyviä uutisia sohvaperunoille, kroppansa kanssa kipuileville ja kaikille motivaation odottajille!

Tämän ajan laajimmin levinnyt elintasosairaus on liikkumattomuus – ja sen seurauksena syntyneet lymfakierron ongelmat, faskioiden kireys sekä vagus- ja muun hermoston häiriöt. Näiden kolmen kokonaisvaltaisen järjestelmän vaikutus kehoon on hyvin moninainen, ja ne aiheuttavat fyysistä huonovointisuutta isossa osassa ihmisiä. Ne ovat kuitenkin pitkälti ennaltaehkäistäviä ja itsehoidettavia vaivoja, eikä siihen tarvita himotreenaamisen aloittamista, muutama minuutti päivässä on hyvä alku. Sinulta ei vaadita raivokasta elämänmuutosprojektia, vaan päinvastoin hellää ymmärrystä ja rakkautta kehoasi kohtaan. Ohjeet sopivat kaikenikäisille ja -kokoisille. Ala liikkua, koska olet sen arvoinen!

Fatima Witickin ohjeilla ja vinkeillä löydät kehorauhan ja kadonneen kunnon ilman ylisuorittamista ja rääkkiä.

Kirjan ohjeet toimivat korjaushuoltona myös paljon treenaaville, jotka ovat saaneet kehonsa juntturaan. Fatima Witick on tanssipedagogi, jooga- ja pilatesopettaja sekä kehonhuolto- ja kehonhallintalajien asiantuntija. Fatima on opettanut lähes 30 vuotta päätoimisesti.

#lymfa #faskia #vagus

Kirjaa myydään kirjakaupoissa ja kaikissa nettikirjakaupoissa. Esimerkiksi täällä .