KIRJAT

Laihdu ilman nälkää 3

Varpu Tavi, Anja Nystén ja Toomas Tuohikorpi
Laihdu ilman nälkää – juhli hiilihydraattitietoisesti
(Teos 2006)

Laihduttajien keskustelupalstat tulvivat viestejä, joissa itketään repsahduksia ja pohditaan, onko koko laihdutuskuuri nyt mennyt hukkaan. Useimmille laihduttajille muodostuvat kompastuskiviksi joulu, perhejuhlat tai juhliminen ravintolassa viikonloppuna. Mopo karkaa käsistä: hiilihydraattiherkkuja, roskaruokaa ja alkoholia kuluu, ja seurauksena on parin kilon painonnousu ja hirmuinen moraalinen krapula. Pahimmillaan tämä johtaa takaisin syömiskierteeseen ja koko laihdutuksen tyssäämiseen.

Kaikki tämä aivan turhaan. Koko tuo noidankehä kun perustuu virheelliseen tapaan laihduttaa, virheelliseen tapaan asennoitua omaan dieettiinsä ja virheelliseen käsitykseen juhlimisesta.

Tässä kirjassa annamme ohjeet  syyllisyydestä ja repsahdusajattelusta vapaaseen juhlimiseen. Voit yhdistää laihduttamisen  herkutteluun ja ilonpitoon, ilman että dieettisi kärsii. Löydät kirjasta hiilihydraattitietoiset ruokaohjeet kaikkiin kalenterivuoden juhliin sekä erilaisiin perhejuhliin. Kaikki ruokaohjeemme on pisteytetty Prodex-pistelaskumenetelmällä. Uutuutena mukana ovat “holivartit“, Prodex-pisteet alkoholijuomille ja drinkeille.

Kirja on loppuunmyyty. Lainattavissa kirjastoista.

”Kirja esittelee maukkaita hiilihydraattitietoisia ateriakokonaisuuksia kaikkiin kalenterivuoden suuriin juhliin ja erilaisiin perhejuhliin. Reseptivalikoima on runsas. Helppotajuisia ohjeita saattelevat houkuttelevat annoskuvat. Mukava keittokirja kaikille – ei pelkästään hiilihydraattitietoista ruokavaliota noudattaville. Nimensä mukaisesti kirjan ohjeet ovat juhlaruokaa, jota nautitaan silloin tällöin. Kirjassa on oma lukunsa viljattomille ja gluteenittomille leivonnaisille.”

Arja Hopsu-Neuvonen ja Kaisa Härmälä, Emäntälehti 6/2006