varputavi.com
Etusivu

Kirjat

Blogit

Nettikirjat

Yhteystiedot


Maanantaisoturin dieetti

Villiinny kaupunkiviljelijäksi: Lähiruokaa tosi läheltä

Aknesta voi parantua!

Teholaihtuminen – Hyppynarukuuri ja 100 muuta konstia

Maanantaisoturit

Laihdu! Herkutellen ja pysyvästi

Hormoniharmoniaa ruokavalion ja joogan keinoin

Laihdu ilman nälkää

Laihdu!

Nainen parasta vuosikertaa

Laihdu ilman nälkää -juhli hiilihydraattitietoisesti

Laihdu ilman nälkää -hiilihydraattitietoista kotiruokaa

Laihdu ilman nälkää
    
Varpu Tavi:
Maanantaisoturin dieetti
Tammi 2012


Koko ajan kasvava joukko ihmisiä on kyllästynyt kaikkialla tarjolla olevaan mauttomaan bulkkiruokaan, ravinteettomiin, lisäaineita viliseviin eineksiin; he ovat kyllästyneet säkkimäiseen oloon, väsymykseen ja masennukseen. Maanantaisoturin dieetti on vastaus kaikille heille: siirtykää syömään siten kuin ihmisen alunperin on tarkoitettu syövän! Siirtykää syömään oikeaa, lähellä tuotettua, monipuolista, täysiarvoista, ravinteikasta - ja ennen kaikkea maukasta ruokaa.

Wholefood-trendi leviää maailmalla; Amerikassa laajenee oikean ruoan kauppaketju yhä useampiin kaupunkeihin, Ruotsissa opettelevat nuoret miehet leipomaan täysjyväleipää hapanjuureen, ja Suomessa yhä useampi kuluttaja valitsee luomua.

Maanantaisoturin dieetti, jossa ikiaikainen metsästäjä-keräilijän ruokavalio siirtyy nykyaikaan, sopii yhtä hyvin niin sekaruuan syöjälle kuin kasvissyöjälle tai karppaajallekin. Erityisen hyvin se sopii kulinaristeille, jotka eivät halua tinkiä hyvästä ruuasta laihduttaessaankaan. Wholefoodismi yhdistettynä yksilöllisiin laihdutustyökaluihin auttaa sinut laihtumaan omaan ihannepainoosi, ja saa sinut säteilemään kauneutta ja terveyttä.


Osta Maanantaisoturin dieetti Bookysta