varputavi.com
Etusivu

Kirjat

Blogit

Nettikirjat

Yhteystiedot


Laihdu ilman nälkää -juhli hiilihydraattitietoisesti

Villiinny kaupunkiviljelijäksi: Lähiruokaa tosi läheltä

Aknesta voi parantus!

Teholaihtuminen – Hyppynarukuuri ja 100 muuta konstia

Maanantaisoturin dieetti

Maanantaisoturit

Laihdu! Herkutellen ja pysyvästi

Hormoniharmoniaa ruokavalion ja joogan keinoin

Laihdu ilman nälkää

Laihdu!

Nainen parasta vuosikertaa

Laihdu ilman nälkää -hiilihydraattitietoista kotiruokaa

Laihdu ilman nälkää hiilihydraattitietoisella ruokavaliolla
     
Anja Nystén, Varpu Tavi ja Toomas Tuohikorpi:
Laihdu ilman nälkää – juhli hiilihydraattitietoisesti
Kustannusosakeyhtiö Teos 2006


Laihduttajien keskustelupalstat tulvivat viestejä, joissa itketään repsahduksia ja pohditaan, onko koko laihdutuskuuri nyt mennyt hukkaan. Useimmille laihduttajille muodostuvat kompastuskiviksi joulu, perhejuhlat tai juhliminen ravintolassa viikonloppuna. Mopo karkaa käsistä: hiilihydraattiherkkuja, roskaruokaa ja alkoholia kuluu, ja seurauksena on parin kilon painonnousu ja hirmuinen moraalinen krapula. Pahimmillaan tämä johtaa takaisin syömiskierteeseen ja koko laihdutuksen tyssäämiseen.

Kaikki tämä aivan turhaan. Koko tuo noidankehä kun perustuu virheelliseen tapaan laihduttaa, virheelliseen tapaan asennoitua omaan dieettiinsä ja virheelliseen käsitykseen juhlimisesta.

Tässä kirjassa annamme ohjeet  syyllisyydestä ja repsahdusajattelusta vapaaseen juhlimiseen. Voit yhdistää laihduttamisen  herkutteluun ja ilonpitoon, ilman että dieettisi kärsii. Löydät kirjasta hiilihydraattitietoiset ruokaohjeet kaikkiin kalenterivuoden juhliin sekä erilaisiin perhejuhliin. Kaikki ruokaohjeemme on pisteytetty Prodex-pistelaskumenetelmällä. Uutuutena mukana ovat “holivartit“, Prodex-pisteet alkoholijuomille ja drinkeille.


Kirja on loppuunmyyty.