varputavi.com
Etusivu

Kirjat

Blogit

Nettikirjat

Yhteystiedot


Laihdu ilman nälkää -hiilihydraattitietoista kotiruokaa

Villiinny kaupunkiviljelijäksi: Lähiruokaa tosi läheltä

Aknesta voi parantua!

Teholaihtuminen – Hyppynarukuuri ja 100 muuta konstia

Maanantaisoturin dieetti

Maanantaisoturit

Laihdu! Herkutellen ja pysyvästi

Hormoniharmoniaa ruokavalion ja joogan keinoin

Laihdu ilman nälkää

Laihdu!

Nainen parasta vuosikertaa

Laihdu ilman nälkää -juhli hiilihydraattitietoisesti

Laihdu ilman nälkää hiilihydraattitietoisella ruokavaliolla
     
Anja Nystén, Varpu Tavi ja Toomas Tuohikorpi:
Laihdu ilman nälkää – hiilihydraattitietoista kotiruokaa
Kustannusosakeyhtiö Teos 2005


Suomalainen vähä- ja hyvähiilihydraattinen keittokirja, jossa ainoana maailmassa on käytetty juuri hiilihydraattitietoisten käyttöön kehitettyä Prodex-pisteytysmenetelmää. Voit sen avulla halutessasi seurata syömistesi hiilihydraatti-, proteiini- ja rasvamääriä sekä kilokaloreita/jouleja.

Tässä kirjassa kerromme aluksi eri makroravinteista ja niiden tehtävistä ihmisen elimistössä, käymme läpi ravitsemussuosituksia sekä osoitamme, miksi hiilihydraattitietoinen ruokavalio on ihmiselle terveellisempi ja laihduttajalle toimivampi kuin vähärasvainen ja runsashiilihydraattinen.

Niitä varten, joille painonpudotus on se tärkein tavoite ja jotka tuntevat tarvitsevansa pistelaskun tukea laihdutuksessaan, on DI Anja Nystén kehittänyt Prodex-pistelaskumallin. Prodexin avulla voit päivittäin vaivattomasti seurata  syömistesi hiilihydraatti-, proteiini-, rasva- ja energiamääriä.

Lopuksi annamme ohjeet käytännölliseen ja säästäväiseen sekä ennen kaikkea suomalaiseen tapaan syödä hiilihydraattitietoisesti. Suomalaisuus tarkoittaa meille paitsi perinneruokia, myös kansainvälisiä vaikutteita saanutta nykysuomalaista kotiruokaa. Pääasia, että tarvittavat raaka-aineet löytyvät hyvinvarustetusta ruokakaupasta. Kaikki kotiruokaohjeemme ovat hiilihydraattitietoisia, ja iso osa niistä on vähähiilihydraattisia. Jokaisen ohjeen yhteydessä näet annoksen sisältämät Prodex-pisteet eli vartit sekä hiilihydraattimäärän.

Toivomme, että tämä keittokirja auttaa pysyvään ruokailutapojen muutokseen hoikkuuden ja paremman terveyden saavuttamiseksi. Hiilihydraattitietoisen ruokavalion yhdistäminen suomalaiseen arkeen on näin helppoa!


Kovakantinen kirja on loppuunmyyty.

Vuonna 2009 ilmestyneestä pokkaripainoksesta on jätetty Prodex-pisteytysmenetelmä pois.


Osta pokkari Bookysta