varputavi.com
Etusivu

Kirjat

Blogit

Nettikirjat

Yhteystiedot


Aknesta voi parantua!

Villiinny kaupunkiviljelijäksi: Lähiruokaa tosi läheltä

Teholaihtuminen – Hyppynarukuuri ja 100 muuta konstia

Maanantaisoturin dieetti

Maanantaisoturit

Laihdu! Herkutellen ja pysyvästi

Hormoniharmoniaa ruokavalion ja joogan keinoin

Laihdu ilman nälkää

Laihdu!

Nainen parasta vuosikertaa

Laihdu ilman nälkää -juhli hiilihydraattitietoisesti

Laihdu ilman nälkää -hiilihydraattitietoista kotiruokaa

Laihdu ilman nälkää
    
Varpu Tavi ja Hanna Markuksela:
Aknesta voi parantua!
my.book 2013
E-kirja


Aknen perimmäistä syytä ei tiedetä, mutta on löydetty paljon siihen vaikuttavia tekijöitä. Akne ja etenkin sen lievimmät muodot ovat lisääntyneet viime vuosina. Länsimaissa nuorista jopa 95 prosenttia kärsii aknesta ja 25-vuotiaistakin noin puolella on iho-oireita.

Akne on ihon talirauhasten sairaus, jonka taustalla ovat perintötekijöiden ohella hormonit, ihon bakteerikannan epätasapaino sekä tulehdusalttiuden lisääntyminen. Aknea voivat aiheuttaa myös jotkin lääkkeet, kloori ja öljy. Muutama tutkimus viittaa siihen, että länsimainen ruokavalio altistaa akneen: sokeri, valkoiset vehnäjauhot ja roskaruoka sekä mahdollisesti ympäristöhormonit ovat yksi syy akneongelman pahenemiseen. Myös stressi saattaa vaikuttaa aknen puhkeamiseen.

Parhaimmillaan kokonaisvaltainen lähestymistapa on hyvistä elämäntavoista koostuva hoito-ohjelma, joka edistää ihon kunnon ohella koko kehon terveyttä ja mielen hyvinvointia.
Aknesta on täysin mahdollista päästä eroon. Se ei tapahdu yhdessä yössä, vaan se vaatii huomion kiinnittämistä elämäntapoihin. Mutta se on mahdollista!

Osta Aknesta voi parantua! Bookysta